Anna Ósk Erlingsdottir

Idag bor och arbetar Anna i Göteborg, men hon har rest och studerat runt om i hela världen bland annat i Australien, USA och Norge. Bilderna är en del av henne själv, för Anna Ösk Erlingsdotter handlar fotografi om att skapa, det är hennes bränsle. Bilderna som är tagna på världens samtliga kontinenter har fått genomslag, både i konst- och modevärlden. Hon har haft en…

Anna Ósk Erlingsdottir

Visar alla 1 resultat

Anna Ósk Erlingsdóttir

19000 SEK
Lägg till i önskelista
Lägg till i önskelista

Idag bor och arbetar Anna i Göteborg, men hon har rest och studerat runt om i hela världen bland annat i Australien, USA och Norge. Bilderna är en del av henne själv, för Anna Ösk Erlingsdotter handlar fotografi om att skapa, det är hennes bränsle. Bilderna som är tagna på världens samtliga kontinenter har fått genomslag, både i konst- och modevärlden.

Hon har haft en rad utställningar, tilldelats en rad priser och deltagit med sina bilder på bland annat National Portrait Gallery i Canberra, Australien, Reykjavik Museum of Photography, International Festival of Fashion Photography in Cannes, Malta Fashion Week samt en rad gallerier. Som modefotograf har hon synts på förstasidan på olika internationella modemagasin på Vogue Italia hemsida och på framsidan i PhotoVogue. I år har Anna publicerat sin första fotokonstbok ”Enigma” som handlar om kvinnor i livets mångskiftande ögonblick.